Aangesloten organisaties

Bijna alle sectorale en regionale organisaties van biologische boeren en tuinders in Nederland zijn aangesloten bij het Biohuis en doen mee in de Bioraad. Van Groene Geit tot Biovarken, van biologische ZLTO-leden tot Biowad: al hun leden zijn in principe automatisch lid van Biohuis en zijn vertegenwoordigd in de Bioraad. De Bioraad is het centrale adviesorgaan van het Biohuis.

De meeste Biohuis leden zijn lid van een biologische sectororganisatie, zoals Natuurweide, Prisma of BPV, en een deel van hen is daarnaast ook nog lid van LTO. Andere leden zijn alleen lid van LTO Noord, ZLTO of LLTB. Daarom zijn de biologische vakgroepen van deze LTO’s ook rechtstreeks aangesloten bij Biohuis.

Kijk hier voor alle bij het Biohuis aangesloten organisaties.

 

 • Lid worden

  Het BioHuis is er voor alle biologische boeren en tuinders. Samen werken aan een bloeiende sector, vindt u dat ook belangrijk?
  Meer info & aanmelden»

 • Agenda

  Biohuis ALV
  woe. mi. 18 januari 2023
  Brabanthallen, Den Bosch
  --------------------------
  Biokennisweek + beurs
  16 t/m19 januari 2023
  www.bio-beurs.nl
  --------------------------
  Doorlopend:
  Cursusaanbod bio
  Bioacademy
  --------------------------
  Lees meer »

 • Aangesloten organisaties

  Het Biohuis heeft 15 aangesloten organisaties, van Groene Geit tot BioWad.
  Lees meer »

 • Biologische mest nodig? Bio-Bank!

  Bionext is belangrijk als uitvoerende organisatie voor de biologische sector. Samen met handel en verwerking zorgt het Biohuis voor de aansturing en financiering van Bionext. Op de site van Bionext vindt u bijvoorbeeld de Bio-Bank met vraag en aanbod van o.a. mest, voer en vee Lees meer »