Nieuws

19 januari 2014

Kom ook naar de Biovak 2014 in Zwolle

 

Bezoek het Biohuis op 22 en 23 januari in stand A 75

De Biovak is een unieke gelegenheid om bij te praten, kennis op te doen en uw mening te laten horen. Achter de schermen heeft het Biohuis zich ingespannen voor een interessante Biovak 2014. Als visitekaartje voor de sector, maar ook voor inspiratie, netwerken en kennisuitwisseling. We hopen dat u ook komt en we ontmoeten u graag in onze stand A75 waar de koffie klaar staat.

Biohuis Ledenvergadering op de Biovak

Op woensdag 22 januari om 10.30 (koffie vanaf 10.00 uur) houdt het Biohuis een algemene ledenvergadering.  Hier wordt verslag gedaan van de resultaten van het afgelopen jaar. Ook wordt er een nieuwe voorzitter gekozen. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor leden.

Biohuis lezing Wageningse hoogleraar Biologische Landbouwsystemen

Op woensdag 22 januari om 12.00 uur is er een openbare lezing van de Wageningse hoogleraar Pablo Tittonell. Sinds 2012 is Pablo Tittonell hoogleraar biologische landbouwsystemen aan de Wageningen Universiteit. De lezing is gratis.

Biohuis lunch

Woensdag vanaf 13.00 uur tot 14.00 uur, na afloop van de lezing, kunt u lekker komen lunchen in het restaurant van de beurs. Tijdens deze lunch kunt u bijpraten en kennismaken met collega-ondernemers. Consumpties zijn voor eigen rekening. De Biovak opent om 14.00 uur. 

Biohuis jongerencafé

Donderdag van 17.00 uur tot 18.00 is er een Biohuis ontmoetingsplek voor jongeren, in Meerhal 4. Het is bedoeld als netwerkbijeenkomst: kennismaken met jongeren uit het hele land en het organiseren van een landelijk netwerk van jongeren in de biologische sector.

Ekoland Beursspecial BioVak

Als het goed is kreeg iedere boer en tuinder de Beursspecial van het biologische vakblad Ekoland toegestuurd. Hierin staan alle standhouders en workshops vermeld, met veel interessante achtergrondinformatie.  U kunt dit nummer ook digitaal bekijken via deze link

Deze berichten en meer vindt u in de speciale Nieuwsbrief Biohuis 17 jan 2014 Biovak