Nieuws

20 januari 2015

Eerste Bio-beurs nieuwe stijl woensdag van start

Het Biohuis is verheugd dat het de biologische sector gelukt is om gezamenlijk de organisatie van de Biobeurs rond te zetten. U bent van harte welkom in De IJsselhallen in Zwolle. Als bezoeker of standhouder merkt u meteen praktische verbeteringen:
–      Lage entreeprijs: online te koop voor 5 euro, met relatiecode gratis
–      Entreekaarten en parkeerkaarten online te koop, thuis printen
–      Veel gelegenheid om goed biologisch te eten
–      Handige indeling zodat bezoekers zich verspreiden over alle ruimtes
Verder kunt u genieten van een uitgebreid en interessant workshopprogramma, dat met actieve inbreng vanuit onze eigen sector werd samengesteld. Zie www.bio-beurs.nl
Bezoek stand D 186 van de samenwerkende biologische sector
Ontmoet boeren en tuinders, handel en verwerking en winkeliers in de gezamenlijke stand van Biohuis en Bionext. Kom voor een praatje, een drankje of een hapje met collega’s, medewerkers en bestuurders naar standnummer D 186.
 
 
Online aanmelden voor de Bio-beurs
Handig en voordelig online entree en parkeerkaarten kopen: http://www.eventpartners7.nl/bio-beurs/Registratie/event/bio-beurs 
 
Woensdag 21 januari 10.00 uur Ledenvergadering Biohuis

Het Biohuis houdt de Algemene Ledenvergadering in de IJsselhallen, voorafgaand aan de Biobeurs.

Niet-leden zijn vanaf 12.00 uur welkom voor het open gedeelte. De hele uitnodiging staat hier.
 
Woensdag 12.00 – 13.00 Bio Pioniers

Het tweede deel van de ledenvergadering is open voor niet-leden. We laten ons inspireren door biologische en biologisch-dynamische boeren en boerinnen. Uitgenodigd op het podium zijn: Lizelore Vos (Dames en Heren Vos, Kraggenburg), Piet van IJzendoorn (Zonnehoeve, Zeewolde), Cees van Roessel (De Dobbelhoeve, Udenhout), Fons Verbeek (Bioverbeek, Velden), Jaap van Deelen (De Glind) en Geartsje Postma (Tjerkwerd). Met hen wordt ingegaan op vragen als: waarom ging jij biologisch produceren? Hoe dacht je toen over de toekomst? Hoe ziet het eruit in 2030 en wat ga jij daar zelf aan doen? Een inspirerende bijeenkomst, dus komt allen!