Lid worden van het Biohuis

Iedere biologische boer of boerin kan lid worden van het Biohuis. Het enige vereiste daarbij is een Skal aansluiting, de controle organisatie voor de biologische landbouw.

Boeren en boerinnen die geen lid zijn van een van de dragende organisaties van het Biohuis kunnen direct lid zijn van het BioHuis. Zij betalen € 330,- contributie.
Om te stimuleren dat leden zich verenigen in sectorale en regionale organisaties, is er voor gekozen om leden die collectief lid worden middels een van de dragende organisaties, korting te geven. De contributie voor deze leden bedraagt € 300,-.  Sinds 2015 is er een kleine bedrijvenregeling; kleine bedrijven kunnen voor half geld lid worden. Informeer naar de voorwaarden.

Als u al via uw sectororganisatie lid bent, hoeft u zich niet nogmaals aan te melden. Als u de Biohuis email Nieuwsbrief (tweewekelijks op maandag) nog niet ontvangt, mail ons dan wel even.

De dragende organisaties van het Biohuis vindt u hier

We moedigen nieuwe biologische organisaties aan om toe te treden als dragende organisatie van het Biohuis. De dragende organisaties praten over alle Biohuis zaken mee in de Bioraad. Is uw organisatie nog geen lid of bent u zelf nog van geen enkele organisatie lid, meld u dan hieronder aan en wij nemen contact met u op. Hebt u nog vragen, neem dan contact op met één van ons, zie de contactpagina.

Uw contributie is hard nodig voor al het werk dat het Biohuis samen met Bionext uitvoert. Het Biohuis bestuur bestaat geheel uit boeren en tuinders met een eigen bedrijf. Zij besteden enkele dagen per week aan het bestuurswerk. Daarnaast is er een kleine hardwerkende staf om allerlei zaken uit te voeren. Heel veel werk gebeurt vanuit het kantoor van Bionext in Zeist, dat we samen met de winkels, handel en verwerking financieren.

Meer weten? Lees dan: Wat bereikten we in 2015?

Eerst de Biohuis email Nieuwsbrief ontvangen? Voorlopig ontvangen ook alle niet-leden van het Biohuis gratis onze tweewekelijkse email Nieuwsbrief. Hierin kunt u lezen wat er inde sector speelt en wat het Biohuis doet. Ontvangt u deze nog niet, mail ons dan even.

 

Lid worden van het BioHuis? Vul dan het formulier hieronder in. U bent van harte welkom!

Voornaam:*

Voorletters:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Straat:*

Huisnummer*:

Postcode:*

Woonplaats:*

Telefoonnummer:

Mobiel:

E-mail adres:*

Skalnummer:*

Sector:*

Lid sectororganisatie (zo ja, welke)?*

Typ de code
over :*

captcha
 • Lid worden

  Het BioHuis is er voor alle biologische boeren en tuinders. Samen werken aan een bloeiende sector, vindt u dat ook belangrijk?
  Meer info & aanmelden»

 • Agenda

  --------------------------------
  24 en 31 mei, 7 juni
  Biologische bloembollenteelt
  Oriëntatiecursus
  ----------------------------------
  Natuurweide dagen biodivers boeren
  6,8,14 en 15 juni
  diverse locaties
  ----------------------------------
  17-18 juni 2017
  Lekker naar de Boer
  Open dagen op biobedrijven
  ---------------------------------
  21 juni
  Biovelddag
  Broekemahoeve, Lelystad
  --------------------------------
  Lees meer »

 • Foto’s

  Bekijk Debbie Duurzaam op YouTube
 • Aangesloten organisaties

  Het Biohuis heeft 15 aangesloten organisaties, van Groene Geit tot BioWad.
  Lees meer »

 • Biologische mest nodig? Bio-Bank!

  Bionext is belangrijk als uitvoerende organisatie voor de biologische sector. Samen met handel en verwerking zorgt het Biohuis voor de aansturing en financiering van Bionext. Op de site van Bionext vindt u bijvoorbeeld de Bio-Bank met vraag en aanbod van o.a. mest, voer en vee Lees meer »