Agenda

Studiedag stimulering biologische landbouw 4 oktober 2017

Op 4 oktober organiseert Bionext een studiedag voor (semi)-overheden en NGO’s om te kijken welke maatregelen zij kunnen nemen om biologische landbouw te stimuleren. De studiedag vindt plaats in Utrecht, op het provinciehuis, van 10 tot 16 uur en is gratis toegankelijk.

Bent u op zoek naar manieren om de landbouw verder te verduurzamen? Dan is biologische landbouw een van de mogelijke scenario’s. Het is goed voor natuur, milieu, landschap, schoon water, de economie en de werkgelegenheid en het verstevigt de band tussen stad en platteland.

Over de studiedag
Op de studiedag wordt ingegaan op de voor- én nadelen van biologische landbouw, de marktkansen en de belemmeringen voor boeren om nu om te schakelen. In workshops wordt ingegaan op de mogelijkheden om biologisch te stimuleren via grondbeleid, als strategie binnen natuurinclusieve landbouw, via stimulering van (ontwikkeling van) kennis en door zelf als organisatie het goede voorbeeld te geven.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

 

——————————————————————————————

Red de Biokoe : We moeten nog doorgaan met de acties! Nog niet getekend? Doe het hier en nu!

 

 • Lid worden

  Het BioHuis is er voor alle biologische boeren en tuinders. Samen werken aan een bloeiende sector, vindt u dat ook belangrijk?
  Meer info & aanmelden»

 • Agenda

  --------------------------------
  4 oktober 2017
  Stimulering biologische landbouw
  Studiedag voor overheden en NGOs
  10.00-16.00 Utrecht
  --------------------------------
  Lees meer »

 • Foto’s

  Bekijk Debbie Duurzaam op YouTube
 • Aangesloten organisaties

  Het Biohuis heeft 15 aangesloten organisaties, van Groene Geit tot BioWad.
  Lees meer »

 • Biologische mest nodig? Bio-Bank!

  Bionext is belangrijk als uitvoerende organisatie voor de biologische sector. Samen met handel en verwerking zorgt het Biohuis voor de aansturing en financiering van Bionext. Op de site van Bionext vindt u bijvoorbeeld de Bio-Bank met vraag en aanbod van o.a. mest, voer en vee Lees meer »